Het ontstaan van PublicSoft

Vraag een demo aan
Vraag een demo aan
Wij ontmoeten je graag. Voor een demo bij jouw organisatie hoef je alleen onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken.

André Wolterink, mede-oprichter van PublicSoft, vertelt: "Als inkoopadviseur merkte ik dat klanten behoefte hadden aan inzicht in hun spend en grip wilden krijgen op hun inkoopuitgaven. In het verleden maakte ik dan ook regelmatig spendanalyses voor klanten met behulp van Word en Excel. Flink wat werk en bovendien was het inzicht op deze manier veel te statisch."

Daarom moest het anders! Om echt grip te krijgen op je inkoopstromen en inkoopdata voor jou te laten werken, is het nodig om dynamisch inzicht te verkrijgen.

Samen met klanten en een club bevlogen programmeurs werden ideeën verder uitgewerkt en zo zag PublicSoft in 2013 het licht. PublicSoft biedt actuele spend managementinformatie op ieder gewenst moment. In heldere overzichten. Geen Excel lijstjes meer...

Sinds die tijd blijft PublicSoft in beweging. De wensen van onze klanten vertalen we naar nog betere versies.

PublicSoft is voor en door klanten gemaakt en daar zijn we als team bijzonder trots op!André Wolterink, Rick de Boer en Dennis Veneklaas


×